Consumtpiebonnen

✔ Keuze van 4 tot 8 bonnen per strip
✔ Full color recto of recto-verso bedrukt
✔ Kwalitatief en stevig papier van 350 gram
✔ Verschillende afwerkingsmogelijkheden
✔ Reeds geleverd vanaf 5 werkdagen

Levertermijn

Standaard: 5 tot 6 werkdagen

De deadline van bestelling is 11 uur ’s morgens.
Indien we de bestanden en betaling na deze deadline binnenkrijgen, wordt de bestelling op de planning van de volgende werkdag geplaatst.

Consumptiebonnen

Wil je de verkoop van de consumpties op je evenement gemakkelijker maken? Laat dan je eigen consumptiebonnen bedrukken! PrintAlert biedt de consumptiebonnen aan in verschillende stroken met afscheurbare bonnen door middel van een perforatie van 4 tot 8 bonnen per strip. Deze bonnen worden gedrukt op stevig papier van 350 gram. Je hebt ook de mogelijkheid je drankbonnen genummerd te drukken, zodat je meer controle kan uitoefenen op je evenement.. Natuurlijk worden de bonnen standaard in full color gedrukt, enkel- of dubbelzijdig gedrukt.

Wil je consumptiebonnen met je eigen logo, dan kan je ze bij ons gemakkelijk online bestellen. Via onze template voor consumptiebonnen is het gemakkelijk om je eigen ontwerp te maken. Je kiest eerst het formaat van de consumptiebonnen, je kiest het papier en kan ze dan gemakkelijk bestellen.

In 1 oogopslag zie je dat wij goedkope consumptiebonnen drukken en dat het een gemakkelijke oplossing is voor je evenement. Wij drukken de consumptiebonnen per stroken van 4 of 5 en ze zijn standaard met een perforatie. Je kan ook kiezen voor genummerde consumptiebonnen. Onze drukkerij zorgt ervoor dat je consumptiebonnen van uitstekende kwaliteit zijn en na enkele dagen bij jou geleverd worden.

Goedkope consumptiebonnen drukken bij PrintAlert is een slimme zet voor je evenement!

Aanleverspecificaties:

Hoe moet ik mijn bestand aanleveren?
Hier vind je enkele richtlijnen over hoe je het bestand drukklaar moet aanleveren. Heb je geen grafisch programma ter beschikking? Geen probleem, met onze online ontwerptool kan je je consumptiebonnen zelf maken.

Algemene ontwerp richtlijnen
✔  zorg ervoor dat je 2 mm afloop voorziet en je achtergrond doorloopt tot aan de buitenrand
✔  zorg ervoor dat je tekst en/of tekening binnen de 4 mm veiligheidsmarge blijft
✔  De resolutie moet minstens 300 dpi bedragen
✔  Lettertypes moeten volledig worden ingesloten of omgezet naar contouren
✔  Gebruik de kleurmodus CMYK volgens FOGRA47 (PSO Uncoated ISO12647)
✔  Hou rekening met een inktbezetting van maximaal 300%
✔  We zijn niet verantwoordelijk voor spel- en zetfouten en ook overdrukinstellingen. Ze worden door ons niet gecontroleerd
✔ Perfect om promoties in uw winkel aan te kondigen.

Op basis van de selectie van de productgrootte en extra opties en specificaties, kan je het help-sjabloon voor het product bekijken en downloaden.

Prijs Calculator

Totaal Excl. BTW : € 127.71
Geschatte Totaal : € 127.71

Plaats je bestelling:
kies uit één van de volgende opties