Roll-­up banners

✔ Verkrijgbaar in 4 verschillende formaten: S­-M-­L-­XL
✔ Gedrukt op ondoorschijnend PVC 510 gr/m²
✔ Full colour bedrukking
✔ 3 handige cassettesystemen
✔ Met of zonder verlichting
✔ Met gratis opberg­ en transporttas
✔ Reeds vanaf 2 dagen geleverd
✔ GRATIS verzending

Toepassingen

✔ Presentatie van je merk, bedrijf of product op beurzen, conferenties, ...
✔ Valt op en vult dode hoeken op een beursstand of conferentiezaal

Levertermijn
Standaard levering: 5-6 werkdagen

De aangegeven levertermijn gaat in bij het ontvangen van de volledige order (order, betaling, drukgegevens) op werkdagen tot uiterlijk 10 uur. Het drukwerk wordt met een koerier (PostNL, DHL, DPD, UPS) geleverd. Er bestaat steeds een kans dat de levering vertraagd wordt door interne situaties bij de koerierdiensten zelf, waar wij geen invloed op hebben. Gelieve hiermee rekening te houden bij het bestellen van uw drukwerk.
Indien we de bestanden en betaling na deze deadline binnenkrijgen, wordt de bestelling op de planning van de volgende werkdag geplaatst.

Roll­-up banners

Je kan je bedrijf of product beter presenteren met onze roll-­up banners. Een mooi en slim idee dat zowel binnen als buiten te gebruiken is. Dit reclamemedium is een betaalbare oplossing en kan de aandacht van passanten in de buurt van café’s, restaurants, winkels, standen en beurzen aantrekken. Onze roll-up banners worden gedrukt op ondoorschijnend 510 g/m² pvc doek.

Het is zeer eenvoudig om roll-up banners online te bestellen. Je kan via onze website de template van de roll-up banner downloaden en in hoge resolutie zelf ontwerpen. Daarna kan je met onze handige besteltool de roll-up banner bestellen.

Wij bieden verschillende formaten aan: small, medium, L en XXL formaat. Het is heel gemakkelijk om je roll-up banner in elkaar te zetten.

Tips:

✔ Gooi het systeem niet weg nadat de banner niet meer van toepassing is. Je kan vrij gemakkelijk de banner wisselen in het systeem.
Dit is enkel toepasbaar bij de roll-up banner met luxe-systeem.

Prijs Calculator

Totaal Excl. BTW : € 45.93
Geschatte Totaal : € 45.93

Plaats je bestelling:
kies uit één van de volgende opties