Menukaarten Papier

Menukaarten

✔ Verkrijgbaar in 5 verschillende formaten
✔ Verschillende afwerkingen en uitvoeringen mogelijk
✔ Full color en dubbelzijdige bedrukking
✔ Reeds vanaf 2 dagen geleverd
✔ GRATIS verzending

Levertermijn
Standaard levering: 4-5 werkdagen
Spoedlevering 1 à 2 werkdagen


De deadline van bestelling is 11 uur ’s morgens.
Indien we de bestanden en betaling na deze deadline binnenkrijgen, wordt de bestelling op de planning van de volgende werkdag geplaatst.

Menukaarten

Laat je menukaart op een duidelijke en creatieve manier opvallen! Dat is 1 van de grootste succesfactoren als je een horeca-zaak opent. Onderschat niet het belang van de kwaliteit van je menukaart. Gebruik daarom bij je menukaarten een effectieve afbeelding met een resolutie op hoge kwaliteit!

Bij PrintAlert kan u uw menukaarten op basis van uw behoeften drukken. Uw menukaart die het beste past bij de stijl van uw restaurant. Er zijn veel ideeën over het drukken van menukaarten. U kan kiezen voor een klassieke en elegante menukaart, of opteert u liever voor een moderne en originele versie op basis van de stijl van uw zaak. Maak zelf het design van de kaart die het beste past bij uw behoeften.

Zo kan u eerst kiezen tussen een gevouwen of ongevouwen menukaart. Na je keuze kan je je gewenste formaat kiezen. Let wel dat bij de gevouwen menukaarten de formaten gebaseerd zijn op het gesloten formaat. Verder kan je het materiaal kiezen hoe je menukaart er uit moet zien. Je hebt de keuze tussen 300 grams papier. Je kan hier voor een mat laminaat of uv-lak kiezen. Deze afwerkingen zorgen ervoor dat je menukaart beter beschermd wordt tegen vocht. Tegelijkertijd geeft deze afwerking je menukaart ook een mooie en professionele look.

Wil je liever menukaarten die waterbestendig zijn? Wij bieden ook menukaarten aan in scheurvast kunststof . Dan maakt het niet uit als je menukaarten nat worden. Ideaal als u uw menukaarten op de toog wil leggen.

Tips:

✔ Door de lage kost kan je gemakkelijk regelmatig je menukaart wijzigen
✔ Hou je bestand van je menu goed bij. Dan is het heel eenvoudig om je menukaart terug te bestellen

Prijs Calculator

Totaal Excl. BTW : € 69.59
Geschatte Totaal : € 69.59

Plaats je bestelling:
kies uit één van de volgende opties